Uitreiking donaties 2019

Afgelopen vrijdagmiddag 4 oktober was voor het tweede jaar de uitreiking van donatie van het Sint en Pietenactie Donatiefonds. Wederom was pannenkoeken en grill restaurant de Beslagkom onze gastheer. Na ontvangst met een kop koffie en wat lekkers nam onze Voorzitter Kees de Mol het woord. Na een korte toelichting over het ontstaan van het donatiefonds en de werkwijze van Stichting Sint en Pietenactie in deze, werd kort het woord gegeven aan Pieter Bekooij. Hij vertelde over het initiatief van de Beslagkom om vanaf 6 december de Noordkaap Challenge te gaan rijden met Stichting als goed doel, elders op deze site is daar meer informatie over te vinden. Hierna werden de winnaars van een donatie één voor één naar voren geroepen en met een korte onderbouwing door Kees kregen zij hun cheque overhandigd. Er zijn tijdens dit feestelijke moment vier aanvragers beloond met een mooie donatie;

Deeltijdzorg Zonnelaan/ Windlaan, ’s Heerenloo  (voor een interactieve projector)

Peuterspeelzaal de Zeester van KOKkinderopvang, Katwijk (voor attributen op het speelplein)

Chr. Muziekvereniging UNI, Katwijk (nieuwe lessenaars voor het jeugdorkest)

G-carnavalsvereniging Willem vd Bergh (aanmoedigingsprijs, voor het opstarten van hun vereniging)

Na het maken van een mooie groepsfoto was er nog gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje.

Het bestuur van Stichting Sint en Pietenactie is verheugd dat zij dit jaar opnieuw zulke mooie initiatieven een steun in de rug hebben kunnen geven met hun donaties. We zien dan ook uit naar de realisatie van ieders project en kijken uit naar de berichten van alle winnaars waarin ze laten zien waaraan wij hebben mogen bijdragen. Volgend jaar weer een nieuwe ronde en kans voor nieuwe initiatieven om een aanvraag te doen bij het donatiefonds.