Vactures

Vacature Secretaris Stichting Sint en pietenactie

In verband met het vertrek van onze huidige Secretaris zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Stichting Sint en Pietenactie Katwijk is een begrip in Katwijk en omstreken in het onvergetelijk maken van de viering van het Sinterklaasfeest. Als secretaris maak je deel uit van het bestuur dat uit 5 personen bestaat en werk je vanuit commissies met ieder een eigen takenpakket. Samen met onze ruim 120 vrijwilligers runnen we de leukste Sinterklaascentrale van de regio!

Als secretaris vragen we van je, dat je;

– je voor 110% in wil zetten voor een goed doel, omdat dat hetgeen is wat de Stichting zo bijzonder en uniek maakt!

– pro-actief bent in het oppakken van taken binnen het bestuur vanuit een aansturende rol, ook als zaken een beetje tegenzitten.

– enige achtergrond hebt in het verwerken van administratie en ervaring met het schrijven van teksten. Denk aan brieven voor gemeente, klantinformatie en nieuwsbrieven voor de vrijwilligers.

– contact onderhoud met het netwerk rondom de Stichting en hier een actieve bijdrage in hebt namens het bestuur.

– actief deelneemt aan bestuursvergaderingen en niet bang bent om je eigen mening te hebben.

– op professionele manier en met enthousiasme het gedachtegoed van de Stichting uitdraagt naar buiten.

Je kunt van ons verwachten, dat we;

– samen met jou het hart en ziel van de Stichting vormen en ons willen laten zien als één gezicht in ons handelen.

– ons ieder jaar heel serieus, maar ook met veel plezier inzetten voor het op poten zetten van een fantastische actie, voor zowel onze vrijwilligers als iedereen die bij ons betrokken is. Maar nog het meest voor alle kinderen voor wie we de Sinterklaasviering een feest willen maken!

– je zullen helpen in jouw rol als bestuurslid, en waar nodig in de aansturing van anderen en ondersteunen van jouw taken als secretaris.

– jou de ruimte geven om dingen te doen zoals jij denkt dat het beste is, zolang het wordt gedaan in de geest van waar we voor staan als Stichting. En met je meedenken waar het anders of beter kan.

Kom jij het huidige bestuur met jouw enthousiasme aanvullen? En als secretaris de komende jaren Stichting Sint en Pietenactie op een professionele manier en georganiseerd te laten draaien? Of mocht je meer informatie willen over deze vacature, mail dan zo snel mogelijk (maar uiterlijk voor 26 junil) naar onze voorzitter Kees de Mol, via dit mailadres; info@sintenpietenactie.nl

Vermeldt in je bericht, naast wie je bent, kort waarom jij degene bent die we zoeken, wat jij kunt bijdragen aan de stichting en of je ergens anders al eens bestuurservaring hebt opgedaan.

We zien je reactie in spanning tegemoet.


Vacature bestuurslid PR commissie

als gevolg van het stoppen van één van de bestuursleden van Stichting Sint en Pietenactie, zijn we op zoek naar een echte creatieve duizendpoot die de Stichting de komende jaren goed in the picture kan en wil zetten! We zijn op zoek naar een alleskunner in woord en beeld, het liefst met een beetje ervaring of in ieder geval interesse in PR en marketing, uiteraard ook met het creëren en onderhouden van sociale media.

We vragen van je, dat je;

–  initiatieven neemt en je 110% inzet in het uitdragen van hetgeen Stichting Sint en Pietenactie Katwijk voor staat, in woord en beeld, via onze eigen kanalen of via andere media.

– enige achtergrond of ervaring hebt met sociale media zoals Instagram, Facebook, Youtube maar ook WordPress en internet-apps voor het onderhouden van onder andere de website.

– je kunt werken vanuit een aansturende rol, je bent immers niet alleen in de commissie.

– goed kunt samenwerken met bestuur en andere commissies, maar zeker ook zelfstandig mooie ideeën weet uit te werken en uit eigen beweging resultaten neer kunt zetten.

– nauw betrokken bent bij het bestuur, actief deelneemt aan vergaderingen en overleg pleegt over de koers en inhoud van jouw werk, maar niet bang bent om daarin je eigen mening te hebben.

– op professionele manier en met enthousiasme het gedachtegoed van de Stichting uitdraagt naar buiten en ook weet over te brengen binnen de eigen commissie.

Je kunt van ons verwachten, dat we;

– je zullen helpen om zo goed mogelijk het imago van onze stichting een uitdagend en professioneel gezicht te geven in woord, beeld en geluid.

– ruimte bieden om zelf invulling te geven aan ludieke acties waarmee de Stichting in een mooi daglicht komen te staan.

– samen met jou bedenken welke activiteiten (extra) aandacht verdienen en hoe dit eruit moet komen te zien.

– ons ieder jaar heel serieus, maar ook met veel plezier inzetten voor het op poten zetten van een fantastische actie, ondersteund door alles wat er van jouw hand in de media verschijnt!

– je zullen helpen in het waarmaken van jouw rol als commissielid, en waar nodig helpen in de aansturing van anderen.

Zie jij jezelf al helemaal in deze rol en ben je enthousiast om het team van Stichting Sint en Pietenactie te komen versterken? Of mocht je meer informatie willen over deze vacature? Mail dan zo snel mogelijk (maar uiterlijk voor 26 juni) naar onze voorzitter Kees de Mol, op dit mailadres;

info@sintenpietenactie.nl

Vermeldt in je bericht, naast wie je bent, kort aan waarom jij degene bent die we zoeken en welke ervaring of opleiding je al hebt in PR en marketing.

We zien jouw reactie met spanning tegemoet!


Hartelijke groeten, mede namens de rest van het bestuur,

Kees de Mol

Voorzitter Stichting Sint en Pietenactie