Een bezoek bij u thuis (particulier)

In verband met de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze werkwijze te wijzigen.

Dit jaar zal Sinterklaas zijn bezoeken aan u en uw familie digitaal afleggen. Via een video call zal hij dan op ouderwetse wijze zijn licht laten schijnen op de kinderen en volwassen die bij u in huis aanwezig zijn. Een video call duurt 10 minuten en kost € 15,00 en zal vooraf voldaan moeten worden. Er zal middels een mail aan u informatie gevraagd worden over welke onderwerpen Sinterklaas aan moet snijden.

Naast digitale bezoeken kunt u bij ons ook de BONS Piet bestellen, deze Piet zal middels een bons op raam of deur uw cadeaus bij u aan de deur afleveren. Deze bezoeken zullen volgens de op die datum geldende richtlijnen van het RIVM plaats vinden. De BONS Piet heeft in zijn route een speling van maximaal een half uur. Bij het maken van de boeking kunt u hier over afspraken maken. Het bezoek van de BONS Piet kost € 15,00 en zal vooraf voldaan moeten worden.

Neem contact met ons op voor een boeking via telefoonnummer: 06 362 939 63. Het maken van een reservering kan alleen via het genoemde telefoonnummer, via mail is dit niet mogelijk.

De opbrengsten van onze Stichting gaan via ons donatiefonds naar diverse lokale initiatieven gericht op kinderen. Dit jaar konden we van de opbrengst van 2019 € 17.861,00 doneren! Wilt u ons steunen in dit initiatief, het staat u vrij om een hoger bedrag naar ons over te maken.