Een bezoek aan bedrijf/vereniging/instelling/school

Sinterklaas en de Pieten zijn al op de meest bijzondere plekken geweest.
Meedoen tijdens een training van de badmintonvereniging, alle klassen langs op een school (ook speciaal onderwijs), intochten in de buurt, op de ladderwagen bij de brandweer, bij huizen waar mensen met een beperking wonen of bij een automatiseringsbedrijf.

 

Trakteer uw medewerkers op een bezoekje van de Sint om het jaar te evalueren, alle afdelingen langs te gaan met een presentje of voor een Sinterklaasmiddag met uw medewerkers en hun kinderen.
Het maakt niet uit wat u verzint, Sint en de Pieten maken een bezoek onvergetelijk!

 

De kracht van Stichting Sint en Pietenactie

  • Wij hebben meerdere vrijwilligers die werken met mensen met een beperking en kunnen daar goed op inspelen
  • De Sint en Pieten zien er verzorgd uit
  • Wij drinken geen alcohol tijdens bezoeken
  • Zijn op tijd bij u aanwezig, omdat wij met chauffeurs werken

 

Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Voor instellingen en verenigingen hanteren wij gereduceerde tarieven. Het is mogelijk het bedrag per factuur te voldoen.
Wij zijn heel flexibel, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Dit jaar vieren wij ons 20 jarig bestaan, het is daarom hoog tijd om eens wat nieuws aan te schaffen. Daarom zullen de opbrengsten dit jaar voor de stichting zijn, zodat Sinterklaas en de Pieten in de aankomende 20 jaar weer netjes voor de dag kunnen komen. En wie weet doen we op het einde van de actie nog een surprise gift naar een ander goed doel.

 

Een greep uit onze vaste klantenkring
Digros Katwijk, Voedselbank, intochten Gemeenten, KRB zwemlessen, Willem van den Bergh personeelsvereniging en woningen, Brandweer Valkenburg, het huis van Sinterklaas in het centrum van Katwijk, diverse scholen in de regio.