Donatiefonds

De uitreiking is weer geweest!!! Komend voorjaar nieuwe kansen…

Afgelopen 4 oktober 2019 heeft het Sint en Pietenactie Donatiefonds 4 mooie initiatieven blij gemaakt met een mooie donatie! We wensen de winnaars heel veel plezier met het realiseren van hun project en zullen binnenkort op onze kanalen delen welke mooie doelen we hebben geholpen te realiseren.

Al ruim 20 jaar zamelt de Stichting Sint en Pietenactie met meer dan 130 vrijwilligers geld in voor een goed doel gericht op kinderen. Ieder jaar kozen wij een goed doel die de opbrengsten van onze Sinterklaas activiteiten van dat jaar ontving.

Vanaf 2018 zijn wij het anders gaan aanpakken en zullen meerdere organisaties, projecten, verenigingen of particuliere initiatieven gericht op kinderen blij maken met een schenking. Juist kleinschalige initiatieven komen vaak niet in aanmerking voor subsidie, zeker wanneer dit particulieren initiatieven betreft. Alle kleinschalige initiatieven uit de gemeente Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg of Noordwijk die wat ondersteuning kunnen gebruiken (en voldoen aan onze voorwaarden) kunnen een aanvraag bij ons indienen.
Met deze nieuwe werkwijze hopen wij iets terug te kunnen geven aan de kinderen in en om ons werkgebied.


Een aanvraag indienen?

Alleen initiatieven die voldoen aan onze voorwaarden worden in behandeling genomen.
Klik hier voor de voorwaarden.

Voldoet uw initiatief aan de voorwaarden? Vul dan hier het aanvraagformulier in.

Vanaf heden t/m 30juni 2020 stellen we u in de gelegenheid om een aanvraag in te dienen. We zien erg uit naar de inzendingen en hopen dat we ook dit jaar veel mooie initiatieven mogen ontvangen om aan te kunnen gaan doneren!

Uit alle aanvragen maken wij een keuze en laten u begin september weten of uw initiatief een donatie ontvangt.

 

img_9297      vrijwilligersprijs

   img_8612  img_4739